PLINQ tweede provider op het netwerk van Fiberbuiten

plinq-logo

PLINQ tweede provider op het netwerk van Fiberbuiten

Fiberbuiten No Comment
Berichten Fiberbuiten

Fiberbuiten heeft met ingang van 1 maart 2017 een tweede provider op haar glasvezelnetwerk. Provider PLINQ heeft aangegeven graag diensten te willen leveren op het netwerk van Fiberbuiten en heeft in overleg met Fiberbuiten een aantrekkelijk aanbod gemaakt voor de inwoners. Met de komst van PLINQ is er meer keuzevrijheid op het netwerk.

Even voorstellen..

PLINQ is een volledig zelfstandig serviceprovider actief in heel Nederland. Al 15 jaar levert PLINQ diensten als internet, telefonie en televisie aan particulieren, bedrijven en instellingen. PLINQ heeft landelijke dekking via het (glasvezel)netwerk van KPN/Reggefiber, maar focust zich voornamelijk op het leveren van diensten op lokale netwerken.

PLINQ levert al haar diensten vanuit eigen huis. Hierdoor zijn zij in staat maatwerk te leveren. Kiest u voor PLINQ dan krijgt u maximale keuzevrijheid. U kunt kiezen uit één van de voordelige en zeer complete standaardpakketten of volledig zelf uw pakket samenstellen. Extra zenders heeft u bijvoorbeeld al vanaf €0,25 per maand.

PLINQ heeft voor de inwoners van Fiberbuiten een scherp aanbod. Een compleet Alles-in-één pakket heeft u al vanaf €65,00 per maand. Internet only is zelfs al beschikbaar vanaf €52,50 per maand. Standaard krijgt u 250 Mbps internet, wat meer dan voldoende is ongestoord te kunnen internetten op meerdere apparaten tegelijk.

Voor de voetballiefhebbers biedt PLINQ Fox Sports Eredivisie 1 aan. Voor slechts €2,50 per maand extra kunt u uw televisieabonnement uitbreiden met PLINQ TV Extra. U ontvangt dan onder andere Fox Sports Eredivisie 1. Het Fox Sports kanaal met de beste voetbal uit de Eredivisie.

Meer informatie of aanmelden?

In de komende weken krijgt u van PLINQ hun aanbod toegestuurd. Houdt uw brievenbus dus in de gaten. Kijk voor meer informatie over het aanbod van PLINQ ook eens op www.plinq.nl of bel op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur met de klantenservice van PLINQ op telefoonnummer 088-7768444.

Leave a Reply